09 липня 2013

З 9 червня 2013 року розпочалося навчання для сімей кандидатів у патронатні вихователі, які разом зі спеціалістами, що працюють в інтересах дітей, будуть здійснювати патронат над дітьми у Деснянському, Дарницькому та Оболонському районах м. Києва.

 
12 червня 2013

12 червня 2013 р. в Комітеті Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму пройшов круглий стіл, де були розгянуті пропозиції щодо врегулювання сімейного патронату в Україні на законодавчому рівні

 
07 червня 2013

Ці слова були особливо популярними серед учасників лісового табору "Впевнений старт: до успіху разом", який проходив 25-26 травня 2013 року поблизу Києва в рамках програми соціальної інтеграції молоді, позбавленої батьківського піклування. 

 
01 червня 2013

Кожна дитина має право на гру. І забезпечити його простіше, аніж здається. Достатньо перестати покладатися на державу та нарікати на невиконання прав дітей в Україні і розпочати з себе. В День захисту дітей ми запитали відомих письменників, лікарів, журналістів, а також самих дітей, як, на їхню думку, забезпечити найунікальніше з дитячих прав – право на гру. 

 
24 травня 2013

Цьому вчилися маленькі львів'яни та їхні батьки на майстер-класі від Партнерства «Кожній дитині». Захід відбувся 18 травня 2013 року в рамках Міжнародного дитячого фестивалю, який усьоме проводив «Форум видавців»

 
26 квітня 2013

Пропонуємо вашій увазі перші результати роботи молодіжних клубів для 60 випускників інтернатів із Київської області. Навчання молоді стало можливим завдяки зібраним коштам у рамках Місяця спільних дій в інтересах дітей, ініційованого Партнерством «Кожній дитині» наприкінці минулого року. 

 
23 квітня 2013

Йдеться про позицію Партнерства «Кожній дитині» щодо національної стратегії з реформації інтернатних закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, висвітленню якої – часто поверхневому й упередженому – останнім часом приділяють пильну увагу вітчизняні ЗМІ. 

 
17 квітня 2013

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту. Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка. 

 
02 квітня 2013

До Міжнародного дня дитячої книги – презентуємо нову публікацію. Посібник «Зростаємо разом: практикум сімейного дозвілля» відкриває двері у світ стосунків між дитиною та дорослими за допомогою гри. 

 
26 березеня 2013

18-21 березня 2013 року Партнерство «Кожній дитині» приймало гостей із Санкт-Петербурга та Луганська із навчальним візитом «Сімейний патронат: досягнення, уроки, перспективи» з метою обміну досвідом та поширення успішної практики запровадження послуг сімейного патронату. 

 
RSS