29 вересеня 2016

У Києві відбудеться Платформа обміну досвідом між спеціалістами соціальної сфери, представниками НУО, волонтерами, викладачами ВНЗ, чия робота пов’язана з наданням допомоги внутрішньо переміщеним сім’ям та дітям.

 
08 вересеня 2016

У рамках проекту технічної допомоги Європейського Союзу місту Маріуполю залученими тренерами Партнерства проведено 4 тренінги з використання моделі оцінки потреб дитини та її сім’ї та технології ведення випадку.

 
27 липня 2016

Партнерством «Кожній дитині» сформовано групу майбутніх національних тренерів та проведено перший етап навчання за програмою підготовки патронатних вихователів.

 
19 липня 2016

Партнерство «Кожній дитині» починає приймати заявки на отримання міні-грантів з метою підтримки проектів із просування соціальних прав та реалізації соціальної політики на рівні громад.

 
09 червня 2016

Партнерство "Кожній дитині" за підтримки Міністерства соціальної політики України оголошує конкурсний відбір тренерів для проведення навчання кандидатів у патронатні вихователі. 

 
15 квітня 2016

12 квітня 2016 року Партнерство “Кожній дитині” спільно з Українським центром Ненасильницького спілкування і примирення “Простір гідності” сертифікувало 30 тренерів, які пройшли комплексну тривалу підготовку (червень 2015 – лютий 2016) щодо використання методу Ненасильницького спілкування (ННС)*. 

 
30 березеня 2016

6-8 квітня 2016 року Партнерство "Кожній дитині" запрошує спеціалістів соціальної сфери, які працюють з сім’ями, дітьми та молоддю, до участі у тренінгу "Супервізія та медіація в соціальні сфері: теорія і практика".

 
25 березеня 2016

Партнерство "Кожній дитині" запрошує молодих людей та організації, які працюють з молоддю, до співпраці у поширенні знань про соціальні права через навчальну гру Ради Європи "Країна Гідності. Вивчення соціальних прав через освіту з прав людини".

 
10 березеня 2016

4 березня 2016 року Партнерство "Кожній дитині" презентувало українське видання гри Ради Європи "Країна Гідності". У заході взяли участь молоді люди й молодіжні тренери з проекту "Молодь для молоді", представники Департаменту молоді Ради Європи, Посольства Фінляндії в Україні, органів виконавчої й законодавчої влади України, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, соціально відповідального бізнесу та медіа.

 
27 лютого 2016

27 лютого 2016 року у рамках проекту “Відновлення: соціальна інтеграція та примирення через ненасильницьке спілкування для сімей і дітей у Київській області” відбувся форум у форматі “світового кафе” “СИЛЬНІШЕ РАЗОМ: зміцнення діалогу і соціальної згуртованості в місцевих громадах”. 

 
RSS